skip to main
|
skip to sidebar
Fais Kerepek Ubi Enterprise
Thursday, 19 April 2012
Kerepek Ubi Perisa Kari
Kerepek Ubi Perisa Kari
Ramuan: Ubi Kayu, Minyak Sawit, Garam danPerisa Kari Yang Dibenarkan
Harga : 1 Kg RM12.00
: ½ Kg RM 6.00
: 5 Kg (Bundle) RM 57.50
Posted by
Muhamad Fa’is bin Sukur
at
20:23
0 comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Popular Posts
Kerepek Ubi Perisa Kari
Kerepek Ubi Perisa Kari Ramuan: Ubi Kayu, Minyak Sawit, Garam danPerisa Kari Yang Dibenarkan Harga : 1 Kg RM12.00 ...
Sejarah
SYUKUR FOOD & CHIP ENTERPRISE telah ditubuhkan pada 17 Oktober 2010 oleh En Muhamad Fais bin Sukur, sejarah penubuhannya adalah daripa...
Kerepek Ubi Pedas Kering
Kerepek Ubi Pedas kering Ramuan: Ubi Kayu, Minyak Sawit, Cili kering dan Garam Harga : 1 Kg RM 12.00 ...
Memproses Kerepek
Carta Aliran Memproses Kerepek 1 > Ubi kuning yang segar terlebih dahulu dikupas kulitnya . 2 > Setelah kulit dikupas, hendak...
Kerepek Keledek Ungu
Kerepek Keledek Ungu Ramuan: Keledek Ungu, Minyak Sawit, dan Garam Harga : 1 Kg RM20.00 : ½ Kg RM10....
Kerepek Pisang Tanduk
Kerepek Pisang Tanduk Ramuan: Pisang Tanduk, Minyak Sawit, dan Garam Harga : 1 Kg RM20.00 : ½ Kg RM1...
Senarai Produk
Senarai produk yang dihasilkan oleh SyukurFood&Chip Enterprise adalah:- · Kerepek Ubi Masin. · Kerepek Ubi Jej...
Kerepek Ubi Jejari
Kerepek Ubi jejari (Asli) Ramuan: Ubi Kayu, Minyak Sawit dan Garam Harga : 1 Kg RM 11.00 : ½ Kg RM 5...
Kerepek Ubi Masin
Kerepek Ubi Masin (Asli) Ramuan: Ubi Kayu, Minyak Sawit dan Garam Harga : 1 Kg RM 10.00 : ½ Kg RM 5.0...
Sekilas Diri
Muhamad Fa’is bin Sukur
Seorang usahawan muda yang inginkan cabaran dalam kehidupan.
View my complete profile
Powered by
Blogger
.
Sekilas Pandang
▼
2012
(9)
▼
April
(9)
Sejarah
Kerepek Ubi Masin
Kerepek Ubi Jejari
Kerepek Ubi Pedas Kering
Kerepek Pisang Tanduk
Kerepek Keledek Ungu
Kerepek Ubi Perisa Kari
Senarai Produk
Memproses Kerepek
Copyright 2011
Fais Kerepek Ubi Enterprise
. Designed by
Cute Templates Blogger
.
Thanks to:
Link 1
,
Link 2
,
Link 3
.
0 comments:
Post a Comment